Philippe DARRIET, Pr., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Hervé ALEXANDRE, Pr., UMR PAM, IUVV, Université de Bourgogne
Jean-Christophe BARBE, MC HDR, EA ŒNOLOGIE, USC INRA, Bordeaux Science Agro
Marina BELY, MCU, EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Claire LE HENAFF-LE MARREC, Pr., ENSCBP - Institut Polytechnique de Bordeaux
Eric GIRAUD HERAUD, DR INRA, UR ALISS et UMR GREThA, ISVV, Université de Bordeaux
Dr HELENE FULCRAND, DR INRA, UMR SPO, Montpellier SupAgro
Christophe CLEMENT, Pr., EA Vignes Vins de Champagne, Univ. Reims Champagne-Ardennes
Serge DELROT Pr., UMR EGFV, ISVV, Université de Bordeaux
Laurence GENY MCU, EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Eric GOMES, Pr., UMR EGFV, ISVV, Université de Bordeaux
Regis GOUGEON Pr., UMR PAM, IUVV, Université de Bourgogne
Patrick LUCAS, Pr., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Isabelle MASNEUF-POMAREDE Pr., EA ŒNOLOGIE, Bx Sci. Agro, ISVV, Université de Bordeaux
Jean-Michel MERILLON, Pr., EA GESVAB, ISVV, Université de Bordeaux
Martine MIETTON-PEUCHOT Pr., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Gilles de REVEL Pr., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Jean-Marie SABLAYROLLES, DR INRA, UMR SPO, Montpellier SupAgro
Pierre-Louis TEISSEDRE Pr., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Kees VAN LEEUWEN Pr., UMR EGFV, Bx Sci Agro, ISVV, Université de Bordeaux
Helène VELASCO, Pr., UMR ADESS, ISVV, Université Bordeaux 3
Patricia TAILLANDIER, Pr., UMR 5503, Laboratoire de Génie Chimique, Université de Toulouse III, INP Toulouse
Honorary president
Denis DUBOURDIEU, Pr. ISVV, Université de Bordeaux
Committee
Emmanuel BAUGIER, ISVV, Université de Bordeaux
Philippe DARRIET, Pr. EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Laurence GENY, MCU, EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Remy GHIDOSSI, MCU., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Michael Jourdes, MCU., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Patrick LEGER, ISVV, Université de Bordeaux
Claire Le HENAFF-Le MARREC, Pr. Bordeaux INP, EA ŒNOLOGIE, ISVV, Univ. Bordeaux
Joelle LEROY, ISVV, Université de Bordeaux
Patrick LUCAS, Pr. , EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Axel MARCHAL, MCU., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux
Stéphanie MARCHAND-MARION, MCU., EA ŒNOLOGIE, ISVV, Université de Bordeaux